četrtek, 16. april 2009

Kaj se bolše sliši? Spomladanska utrujenost ali ustvarjalna kriza? Kakor koli rezultat je isti. Čeprav če bolje poislim; saj bi risala, samo se mi mize ne da pospravit in nimam prostora... to se pravi da mora biti pomladanska utrujenost ali pa pospravljalska.
Tale risbica je nastala za Brina ko sem bila z njim noseča, in ker bo danes on glavni igralec sem si jo dovolila uporabit. Da ne bo preveč pusto.

Brin in ena njegova punčka iz vrtca, sta se že pred časom zmenila, da ko bosta dovolj stara, se bosta pa poročila. Ona bo imela dolgo obleko, on pa klobuk. In zadeva je bila stoprocentno resna, in tako sta o njej tudi govorila, in za to so vedeli čisto vsi, vključno z vzgojitelji.

Včeraj me je pa njena mamica vprašala, če mi je Brin povedal, da sta se razšla, in da zdaj nista več niti prijatelja, ampak sta KOLEGA. Saj ne moreš ne da bi se smejal. Hvalabogu mi vsaj pred Brinom ratuje ostat resna.

Ko smo prišli domov sem Brina vprašala, kaj je zdaj s Tajro in zakaj sta se razšla. In mi je lepo razložil, da je Tajra ratala tečna, in da je njemu zdaj všeč še Hana, in da zdaj rabi mir, da bo malo razmislil s katero se bo poročil. In potem sem ga vprašala, če je Tajra potem še vedno v igri, in je rekel da je, samo da rabi mir in čas za razmislek. In to pri petih letih. Kaj jaz to gor spravljam? :)

6 komentarjev:

  1. Kake resne ljubezni pri teh letih, a ne? Moja je bila stara ene 3 leta. Pa tako miroljubno dete. Pa mi nekega dne vzgojiteljica v vrtcu pripovedujeje, kako se je z drugo punčko stepla, zaradi enega fanta. Ker je bil že celo leto njen...:)

    OdgovoriIzbriši
  2. :D :D
    Pa vse se jim tako logično zdi :). Mene je bilo pa takooo sram, če je kdo mislil, da sem zaljublena :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Luštno! :) Kaj me še vse čaka. :) Mene je bilo tudi sram pri teh letih, očitno se časi spreminjajo. :)
    Lp, Nataša.

    OdgovoriIzbriši
  4. Ma, v vrtcu smo vse vedli kdo je v koga. Pol pa sram, v šoli, bohnedaj da je kdo vedu v koga sem ;)))))))))

    Sam so lušni in res, ostat morš resen. Mi smo že tudi meli fajt. 2 punčki, isto stari kot naša2, sta se grebli za našega starejšega, naša2 pa za starejšo punčko. Zdaj se dogovarjamo, da prespita pri nas ;) Tja, mi smo že korak dalje ;) Že spimo fkup =P

    moi

    OdgovoriIzbriši
  5. Ooooo, ko bi jaz znala takole risat :( Fooouuuš :))))
    Jah, tele otroške ljubezni znajo bit hude.

    OdgovoriIzbriši
  6. Naš 4 letnik je tudi že vse splaniral, da se bo poročil s sosedo Marino in imel dva otroka hkrati (ker čakat se mu ne da ;) in klicala se bosta Anica in Tomaž (vpliv Pikanogavičke). Marina, ki je že mala 10 letna najstnica pa samo modro molči...
    Škoda da nisi pripela malo večje slikice, ker je tako lepa, pa sem želela malo bolje pogledti, kaj se skriva v cvetu. Lp.

    OdgovoriIzbriši