četrtek, 2. april 2009

Moi ima prav. Moj živalski vrt mi res ne da dopusta. Rosa se ima za vrtnarko, in njen vrt je nesrečni fikus, ki ima od intenzivnega kmetijstva rahli primankljaj zemlje, Pacek je nesrečen, ker zunaj pada dež (hvala bogu ne mara dežja) in ima višek energije, ki jo usmerja v cufanje vsega živega, kar se mu znajde pred njegovo njuško, Brin se je pa odločil, da je že skrajni čas, da se začne barvat perhe. In med vsem tem sesanjem zemlje, poberanjem in reševanjem stvari pred Packom, sem imela celo čas za rahlo štefnanje po omari. V večini omar se še najdejo stvari, ki so bile tja položene pred 20 ali več leti. Počasi sicer reduciram, ampak reeeeeeeees počaaaaaaasi. In danes sem našla tole:





Največji šok sem pa doživela, ker je notri še cela žarnica. V bistvu je že prava starina. Me prav zanima koliko ljudi je na svetu, ki se lahko pohvalijo da imajo doma še te žarnice. Res je da se je ne upam poskusit uporabit (v bistvu bi bil to pravi greh), se bom pa raje hvalila z njo.

Tole so pa Brinova jajčka.

V bistvu sva jih začela delat že včeraj, samo mama je tako dobra kuharca, da ji je počilo vseh deset jajc in tako sva pobarvala samo štiri, ki so bila najmanj počena. In danes, mama ponovi vajo. Se moram kar pohvalit, samo dva jajčka sta počila. Upam pa, da so kuhani, ker sem tako pazila na to, da ne bi preveč vrelo. In potem tole popanje fantastičnih nalepk ... Tukaj sem pa na Brina ponosna. Kakor se je loteval zadeve, in jih mečkal po rokicah, mi je čisto neverjetno, kako so tiste stvari na koncu vseeno pristale na jajcih ... pardon, perhih, in to celo v obliki nalepk.

5 komentarjev:

  1. O, to pa so pravi umetniški pirhi, slikice pa prooooooofesionalno nalepljene. Glede pokanja, pa se ne sekiraj, meni jih tudi kr nekaj popoka. Verjetno, ker ne pustimo jajc zunaj, da se malo segrejejo ;)
    Malo si mi že lušte naredila - po pirhih. Jih moramo spet nekaj spihat, da bodo zdržali do drugega leta ;)

    moi

    OdgovoriIzbriši
  2. Življenje je pač pestro. So pa pirhi zelo lepi.

    OdgovoriIzbriši
  3. to bo vesel :) ko mu bom povedala da je bil pohvaljen :)))

    OdgovoriIzbriši
  4. Aja, še to sem pozabla: takih žarnic se pa jaz spomnim ;) Kaj morem, če sem že tako doooolgo tuki ;)

    moi

    OdgovoriIzbriši
  5. pa sploh ne veš dokler ne greš računat kako daleč je že vse to ;)

    OdgovoriIzbriši