sreda, 13. maj 2009

Odkrila sem najboljše preživljanje sončnih dnevov.
Tivoli, travniki še niso pokošeni in na njih kraljuje na miljone ivanščic in drugih travniških rožic. Natančneje; Tivolski grad in zadnji travnik pod hribom je trenutno naš vsakdanji cilj.
Mama leži v travi, čita knjigo, uživa v sončku in pozabi na ves svet okrog nje... no sem pa tja se spomni na dva paglavca ob sebi, ki rogovilita se pretepata, kopljeta luknje in iščeta miške, ali kar koli že iščeta. En od njiju vsake toliko časa malo zalaja, saj mora pokazat kdo pri naši hiši je šef ali pa vsaj kakšen hud pasji čuvaj je.
Potem pa spet na delo veselo; izobraževanje naše najmlajše princeske, čeprav je potem končni rezultat daleč odprincesjega videza.


In ko mama spet pristane na zemlji, najde svojo malo princeskico, kako vsa srečna veselo grizlja zemljo iz koreninic travniških rožic, saj konec koncev Pacek to tudi počne. Le kdo si nebi želel takega požrtvovalnega pomočnika pri vzgoji.

4 komentarji:

  1. Pa kaj bi ti rada? Poleg varuške je še vzgojitelj :)))

    OdgovoriIzbriši
  2. Mami, pa ne bi dala princeski kaj za jest, da si ne rabi sama iskat hrane ;) Hecam se. Sicer pa, kaj vse smo mi žvečli od cig. ogorkov do požvečenih čigumijev ;) BLJAK!
    Ta zemlja je čisto nedolžna, pa še kot čokolada zgleda ;) Če ne bi povedala ... ;)

    Glavno, da vsi uživate. Pacek pa je po moje ponosen, da je glavni in da se je prvi spomnu, kaj? ;)

    moi

    OdgovoriIzbriši
  3. :D
    Sej v bistvu sem prav ponosna na svoje prašiče ;),samo mičkeno žal mije da je nisem še poslikala na koncu, ko smo odhajali. Tisto je bil šele pogled na srečnega otroka :DDDD

    OdgovoriIzbriši
  4. Jao, si mislim. In vsa vesela, da je SAMA... (brez tvoje pomoči)

    moi

    OdgovoriIzbriši