sreda, 8. julij 2009

Tole bi morala objaviti že včeraj, pa nisem, ker sem prepozno končala in potem bi morala še pisat pa blablabla... v glavnem nisem.
Sem bila pa neverjetno presenečena. Lahko bi šla stavit da sem že vse Rambote tega sveta gledala, zgleda pa, da jih nisem, v bistvu sploh ne vem če kakšnega sem, ker tistega iz prejšnjega tedna tudi še nisem... ja no čudeži se še dogajajo.
V glavnem moja mala punčica pridno mašira in kot sem obljubila moi, sem zdaj našo malo gosjo pastiričko spravila tudi na papir.



Gosja pastirička pa zato ker zmeraj krade palice Packu in potem tako komandira z njimi, kot da bi bil Pacek njena čreda gosk. V bistvu pa ta pasja baraba njo bolj uboga kot mene, pravzaprav vse bolj uboga, kot mene, ki me sploh ne. Če ga pokličem se mu še uhlja ne da dvignit, kaj še da bi mi kakšen pogled namenil, če mi ga pa že, je pa to pogled: "Pa kaj ta kura že spet hoče!"

4 komentarji:

  1. ;))))))))

    Kako cartkana slika. Se kr raznežiš ob pogledu nanjo.

    moi

    OdgovoriIzbriši
  2. Gosja pastirička - kako prisrčno!
    Strašansko mi je všeč ta risbica. Take lepe občutke prebudi.In ta scena famozna,ko goski pridno 'poslušata', ko jima bosonoga pastirička nekaj zelo zavzeto pojasnjuje.

    OdgovoriIzbriši
  3. Kjut, čisto do konca kjut.. za met in razneženo opazovat.. in poslušat, kaj si imajo povedat :)

    OdgovoriIzbriši