torek, 29. september 2009

Zakaj na svetu obstajajo serviserji? Kdo bi vedel. Dva tedna nazaj mi je namreč crknil pralni stoj...no, to ni čisto res. Krivi so delavci, ki prenavljajo kleti, čeprav mi je to v bistu uganka. Zakaj rabiš prenovljeno klet, zato, da imaš v njej na kupe krame, ki je ne rabiš in pa skladovnico drv ali kar koli že. V glavnem eden od delavcev je preluknjal vodovodno cev, čemur je sledilo enotedensko menjavanje cevi. In ker je naše kraljestvo čisto na vrhu, smo imeli en teden vodnih ognjemetov in eksplozij, vsakič, ko je kdo odprl vodo.I vmes je prišel vikend, poceni tok in čas za pranje naših cotic, in kdo bi pomislil na to, da zaradi vodnih nagajivosti verjetno ni najbolj pametna odločitev prižiganje pralnega stroja? No, jaz že nisem. Rezultat je bil pa ta, da zaradi nečesa voda ni prišla več v pralni stroj, jaz sem imela pa že tisto soboto polno kopalnico perila...raj si ne predstavljajte kako je dva tedna kasneje. Čeprav sem bila takrat še nekako optimistična in sem se celo spravila prat na roke. Pa sem po prvi rundi obupala. No, po prvem tednu, ko so cevi končno zamenjali, sem lahko poklicala servis, če mi lahko pridejo zrihtat tisto belo škatlo ki naj bi po pravilih morala prat perilo. Kar pa ni najlažje, ker imajo te gospodje "toliko dela" da je spet trajalo en teden, ko naj bi izvolil pridet pogledat vir mojih težav.
Ampak, ali kakšen serviser pride takrat kot reče? Končalo se je tako da sem dan preživela na telefonu klicarila od enega pooblaščenega servisa do drugega in prišla do zaključka; ZAKAJ HUDIČA ČLOVEK RABI POOBLAŠČENI SERVIS, ČE SI Z NJIM NE MORE POMAGAT!!!!!
Končno sem dobila nekega serviserja, ki mu pa na pamet ni padlo, da bi zaradi takega "majhnega" problema prišel na obisk, ker: " Mrežice pa že lahko sama spucam!" Trapa jaz, da se tega nisem že prej spomnila, hal0000! Ampak sej nisem serviser da bi vedela kje vse te mrežice so.
Torej če vam stroj javlja napako E10, samo servisa ne klicat, ker lahko to sami naredite!

6 komentarjev:

 1. Ja, serviserji so gospodje, a tega nisi vedela? ;) No, ja, jaz tudi ne ;)
  Ko sem ga jaz poklicala, je prišel v nobel avtu, bolj čistem od mojega in skor v obleki. AJA? No, in potem je tudi samo nekaj sčistil (ja, ženske! tudi nič ne vemo o strojih, pa jih skozi rabimo) in mastno zaračunal in lepo čist odšel v svoji limuzini.

  OdgovoriIzbriši
 2. ampak tvoj je vsaj prišel :) Jaz sem tega klicala petkrat; najprej zato da bi prišel, potem zato da mu pove katero napako stroj javi, potem da mi pove kako se mrežico spravi iz cevi, potem da mu javim da še vedno ne dela, potem ker nisem vedela kako odšravfat cev iz stroja... tukaj me je pa že skoraj nadrl, da eno mrežico pa ja lahko sama opucam, sam je pozabil da je ta bila že ta tretja do katere sem se trudila prebiti :)
  V glavnem če boš imela kdaj napakao E10 poklič mene :))) sem ratala totalni majster za pucanje mrežic in šravfanje cevi ;)

  OdgovoriIzbriši
 3. Kako nehvaležna si za tako koristno do- in še-čez-življenjsko (kaj veš, če ni na drugi strani tudi kakšna cev in mrežica?) učenje, ki ti ga je širokogrudno dal mojster (po indijsko Krišnamurti). On ni kar brezveze imenovan Mojster. Že v otroštvu se je odločil: "Ko bom velik, bom, namesto, da bi samo prišel in porihtal te frdamane pralne stroje, raje ženske spravljal ob pamet, dokler same ne pošravfajo cevi in zamenjajo mrežic. Na svoja ramena ponižno vzamem vsa bremena tega težkega, a za vesolje zelo pomembnega poslanstva."

  :))

  OdgovoriIzbriši
 4. Ja... v bistvu imaš prav :) od zdaj naprej se jim bom klanjala in če bom naletela še na kakšno šravfarsko težavo, bom iz vsega srca upala, da bom naletela spet na takega dobrotnika :D

  OdgovoriIzbriši
 5. Gospodje Mojstri imajo res en kup enih skrivnih orodij za vseživljenjsko učenje ostalega življa. Takorekoč zastonj (haha) ti zmasirajo vse živčne končiče, ganglije in ostalo periferno živčevje...

  OdgovoriIzbriši
 6. uh...se opravičujem in popravljam... kaj bi brez teh zlatih naših serviserjev :))))

  OdgovoriIzbriši