petek, 26. marec 2010


Po moje je znanstveno dokazano, da imam najbolj zlatega fantka na svetu. Včeraj, za moderni osmi marec, so v vrtcu sadili zvončke za mamice in vsak otroček je moral napisati nekaj o svoji mamici, zaradi česar smo se mamice kar precej nasmejale.
"Mamico imam rad. Ne hodi v službo, ampak dela doma in rada kuha z mano" in tako srčkano v zadregi je bil ko sem to brala. In ko me je obdaril sva šla še po Roso, ki je pa tudi imela čestitko za mamico, samo ni mi je hotela dati.... vsaj dokler ni potem na igrišču razpadla v prafaktorje.
Ampak to sploh ni bistveno.
Zvečer ko smo prišli končno domov, je iz mene vžgala ena taka lenoba, pa ne da ponavadi nisem lena, in sem rekla na glas, da bi čisto imela nekoga, ki bi kuhal, predvsem pa pomival in pospravljal kuhinjo in ta moj zlati fantek, je vzel pručko in šel pomivat posodo. Madona se mi gode!

8 komentarjev:

 1. Kjut! :D

  Pri nas je malček svoji mamici napisal: Rad te imam, ker imaš lepe lase! Nabriteži. :)

  OdgovoriIzbriši
 2. O, kako lepo darilo za materinski dan. Prave facke so, ja, se strinjam. Naš tavećji je celo pesnil ;)

  OdgovoriIzbriši
 3. :D pol imaš pa pesnika doma!

  OdgovoriIzbriši
 4. že kakšno uro visim tule in gledam in se čudim in se smejim in mi je težko in zabavno obenem in spet se smejim in čudim.
  takonekako.

  naslednjič bo pristavil pručko in skuhal:) to je za izkoristit, ti povem. ko prerastejo pručke, nekak... ni več takega zagona ;)

  OdgovoriIzbriši
 5. Ja se mi zdi :D Saj pri oblačenju je bilo tudi nekak tako. Dokler je vse narobe nase navlekel je bilo "bognedaj" da bi mu pomagala :DD potem se je pa zmeraj večkrat slišal "Mami a me lahko dons ti oblečeš?"

  OdgovoriIzbriši
 6. Hvala :) moram rečt, da sem sama nad sabo tudi mal presenečena :)))

  OdgovoriIzbriši