petek, 31. december 2010

Dva tedna se že veselim tegale časa. Sama bom! Ok, vem da je dedek mraz in darila pa take stvari...Samo vseen sem imela neko mazohistično veselje, da bom čist sama, otroci se bojo zabavali v Beli krajni, zunaj bo pokalo in horda ljudi se bo veselila odštevanja, jaz bom pa sama samcata zdela tukaj na kavču, al pa v banji in imela ČISTI MIR. ...če odštejem milijon eksplozij.
Ampak ne. Eden je dobil včeraj vnetje ušes, drugi pa danes trebušno gripo. In tako je moj kompleksen načrt praznovanja novega leta padel v vodo...in zdaj grem v Belo krajno.... vsaj Pacek bo imel malo bolj mirno noč.
Srečno Novo leto vsem, imejte se fajn, čim manj pokvarjenih načrtov in čim lepše preživite ta dan in večer. Pa še klasika; čim več uspehov, zdravja, blablabla česarkoli pač že hočete...trenutno mi glava dela samo še v tej smeri kako bom dve uri bila na cesti.

3 komentarji:

  1. Je očitno tako novo leto: nečakinja ima virusno pljučnico, tamalček od prijatlov, ki naj bi se zabavali z nami, je dobil norice, tako da smo sami. In vsi razen mene kašljajo, Slovon prav močno :(

    OdgovoriIzbriši
  2. Aja, čimmanj pokvarjenih načrtov in čimveč zdravja!! In vse lepo!

    OdgovoriIzbriši
  3. Hvala :) vam pa tudi in čimprej naj se ti vsi pozdravijo!

    OdgovoriIzbriši