sobota, 7. marec 2009

Ne splača se bit preveč pridn. Brin je bil, in je, tako priden fantek, da razen tega, ne vem kaj naj o njem sploh napišem. Ko je bil dojenček je spal jedel in se smejal, potem ko se je začel igrati, je pa sam sebe tako zamotil, da za njga v bistvu sploh vedeli nismo. Samo vsake toliko časa se je preverilo, kje je in to je bilo to. DEFINITIVNO pa ni grizel in cukal.





Pri tejle naši, se pa že zdele vidi da je babnica. Ji daš verižico okrog vratu in ji rečes kok je leeeeepa, ona se pa začne krohotat in zverat. Pa šele deset mescev ima, kaj bo šele ko bo imela 15 let.


Ampak do takrat bomo še malo poslušali naš hišni zborček. Do zdaj smo sicer imeli duet, ampak Janko se je oddločil, da je konec z zapostavljanjem najmanjših članov, in da bo on če že nič drugega sodeloval vsaj pri pevskih vajah. In tako naš goli ptič prepeva arije in tekmuje s Packomv pevskih sposobnostih.






In takrat ko sta tadva na višku, celo še Rosa utihne. Ampak to verjetno bolj zaradi tega, ker sta tako glasna, da se nje niti sliši več ne.

3 komentarji:

  1. Te je lušno brat, sam' še boljš pa so slikice zraven ;) Potem si vse še lažje predstavljaš ;)
    moi

    OdgovoriIzbriši
  2. :) Se dobro da jih ne slišiš

    OdgovoriIzbriši
  3. Ma, si jih tako lepo narisala, da jih skoraj slišim. Si kar predstavljam, kako to zgleda ;) In kako mala miška presenečena neha, ko ugotovi, da ima 2 "sovi" (ne vem zakaj, tako že on nekdaj pravimo spremljevalnim pevcem ;)

    moi

    OdgovoriIzbriši